Discuții purtate de Primarul Ion Lungu la Ministerul Energieri pentru realizarea Parcului Fotovoltaic la Suceava

Eduard

Ion Lungu, primarul Sucevei, a anunțat că a purtat discuții la Ministerul Energiei pentru ealizarea Parcului Fotovoltaic la Suceava.

Ion Lungu: „Am avut discuții la București referitoare la problemele curente ale municipalității. În primul rând la Ministerul Energiei, pentru realizarea de noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile pentru autoconsum, pentru sectorul public, respectiv realizarea Parcului Fotovoltaic la Suceava. Sperăm ca în această vară să se deschidă sesiunea de depunere proiecte”.

„Am purtat discuții la CNI, pentru demararea procedurilor de licitație la cea dea doua creșă de pe strada Paris nr.1 din cartierul Europa. La Ministerul Dezvoltării am discutat despre plata autobuzelor la firma Solaris. De asemenea am discutat despre stadiul emiterii Hotărârii de Guvern privind aprobarea Planului Urbanistic General. Totodată la Direcția de implementare a proiectelor prin PNRR, am discutat despre stadiul implementării proiectelor aprobate prin acest program, în mod special licitația pentru achiziția celor 50 autobuze pe Zona Urbană Funcțională. La Ministerul Finanțelor am participat la Comisia de Împrumuturi Locale. Au fost discuții constructive la problemele ridicate”, a transmis edilul.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Distribuie articolul