Dolj: Primarul Dorel Mitulețu a anunțat că Primăria Calafat a primit confirmarea finanțării prin PNRR pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în toate zonele municipiului

Ciprian S.
Dolj Primarul Dorel Mitulețu a anunțat că Primăria Calafat a primit confirmarea finanțării prin PNRR pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în toate zonele municipiului

Dorel Mitulețu, Primarul Municipiului Calafat, a anunțat că Primăria Calafat a primit confirmarea finanțării din fonduri europene prin PNRR pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în toate zonele municipiului unde infrastructura lipsește.

”Acest proiect reprezintă rezultatul eforturilor susținute ale echipei noastre și mai presus de toate, o realizare crucială pentru locuitorii din zonele afectate, care au așteptat această îmbunătățire de mulți ani.

Această investiție va aduce beneficii semnificative pentru calitatea vieții noastre și pentru dezvoltarea durabilă a comunității.

Suntem hotărâți să continuăm să lucrăm pentru a face municipiul Calafat un loc și mai bun pentru toți locuitorii săi. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru sprijinul constant!”, a transmis edilul liberal Dorel Mitulețu.

Valoarea totală a proiectului este de 13.615.583 lei, echivalentul a aproximativ 2,73 milioane euro.

Sursă: Facebook Dorel Mitulețu

Distribuie articolul