Dolj: Primarul Dorel Mitulețu a fost de acord cu cofinanțarea achiziționării unor noi echipamente în Spitalul municipal Calafat, respectiv suma de 268.000 lei din bugetul local

Ciprian S.
Dolj Primarul Dorel Mitulețu a fost de acord cu cofinanțarea achiziționării unor noi echipamente în Spitalul municipal Calafat, respectiv suma de 268.000 lei din bugetul local

Dorel Mitulețu, Primarul Municipiului Calafat, a anunțat că a fost de acord cu cofinanțarea achiziționării unor noi echipamente în spital, respectiv suma de 268.000 lei din bugetul local.

”Aceasta se adaugă la suma totală de 3.000.000 lei alocată deja în cei trei ani de când sunt primar.

Așa cum am spus în mesajele anterioare, sunt alături și susțin activitatea Spitalului municipal Calafat, aflat sub autoritatea Primăriei municipiului Calafat.

În calitatea mea de ordonator principal de credite am alocat și voi aloca în continuare sume de bani din bugetul local către spital, acesta fiind ordonator terțiar de credite față de primărie.

Sănătatea constituie una din prioritățile mandatului meu de primar și de aceea mă implic în asigurarea finanțării necesare dotării acestei unități sanitare.”, a precizat edilul liberal Dorel Mitulețu.

Sursă: Facebook Dorel Mitulețu

Distribuie articolul