Două proiecte aprobate în cadrul PNRR, pentru administrația liberală din comuna Cuza Vodă, Județul Călărași

Badila Antonia

Construirea a 4 km pistă de biciclete in valoare de 325 000 euro și transportul ecologic între Calarași și Cuza Vodă sunt două dintre proiectele de succes ale administrației liberale din comuna Cuza Vodă.

,,Traseul pistelor de biciclete va fi de o parte și de alta a DJ 310 A (Ceacu-Călărașii Vechi) cu o lățime de 1 m și transportul ecologic între Calarasi și Cuza Voda – proiect comun cu Primaria Calarași in valoare de peste 6 500 000 euro in cadrul căruia vom achiziționa microbuze electrice.” , transmite primăria Cuza Vodă.

Sursa: Primăria Cuza Vodă

,,Suntem, totodată, prima primărie din țară care am depus, la AFM, proiect în cadrul Programului <Prima conectare>. Proiectul are titlul <Sprijinirea conectarii populației cu venituri mici la rețelele de apă și canalizare extinse> și are o valoare de 972.000 lei.

Mulțumesc colegilor din departamentul de implementare fonduri europene din cadrul primăriei pentru întocmirea cererilor de finanțare!

Aceste reusite ne dau încredere ca putem realiza mai mult pentru cetățenii comunei noastre și va asigur ca suntem mai determinați sa depunem si sa câștigam cât mai multe proiecte pentru dezvoltarea comunității noastre! “ a declarat primarul Monica Silvia Ceaușescu.

Distribuie articolul