Dragoș Soare, Primar Slobozia: Primăria investește 5,56 milioane de lei în reamenajarea Parcului ,,E14″

Badila Antonia

Dragoș Soare, primarul orașului Slobozia, anunță modernizarea parcului ,,E14″ cu o investiție în valoare de 5,56 milioane lei. Este a doua investiție de acest gen a administrației locale, parcul «Orășelul Copiilor» fiind deja parte din proces, acesta beneficiind de o investiție în derulare la acest moment, în va­loare de 4,5 milioane de lei.

 ,,Proiectul de reamenajare a Parcului «E14» propune noi funcționalități pentru acest spațiu, precum și o serie de elemente urbane futuriste, care să pună în valoare investiția. Astfel, terenul va fi remodelat, va fi construită încă o fântână cu «perete de apă», iluminarea va fi asigurată cu ajutorul panourilor fotovoltaice, iar pe latura de Vest a Parcului va fi amenajată o platformă destinată servirii sezoniere”, a spus primarul.

Sursa: Independent Online

,,Este un proiect care schimbă fundamental spațiul urban al orașului. Această zonă nu a fost modernizată de mai bine de 45 de ani! Așa cum am promis, oferim cetățenilor standardele urbane pe care le merită și pentru care plătesc”, a declarat primarul Dragoș Soare referitor la acest proiect de investiții.

Distribuie articolul