Dumitru Beianu: În Giurgiu se construiește la dimensiuni nemaiîntâlnite! -giurgiuvenii vor avea pod nou la Gostinari

Badila Antonia

După așteptări de ani de zile, un nou pod, supraînălțat este în construcție în comuna Gostinari, județul Giurgiu.  Un proiect deblocat de guvernarea PNL în anul 2021 când a fost alocată suma de 38 mil lei, sumă necesară continuării unui alt proiect din județul Giurgiu care părea uitat în ciuda utilității sale.  

,,Dată fiind importanța acestei lucrări de infrastructură, președintele Consiliului Județean Giurgiu a anunțat că ia în calcul modificarea traseului DJ 412 pe o rută care să includă și traversarea podului peste Argeș din comuna Gostinari. 

Dacă mai spune cineva că nu se contruiește la nivel și dimensiuni nemaiîntâlnite în județul Giurgiu, mai aducem o dovadă indubitabilă.

Sursa: CJ Giurgiu

Pe acest amplasament, la Gostinari, peste Argeș, va apărea un pod supraînălțat, finanțat de Ministerul Dezvoltării. Se vorbește de vreo 15 ani despre această investiție. Absolut necesară comunei și județului. Ca atare, Consiliul Județean va lua în considerare modificarea traseului DJ 412 pe o nouă rută care să includă și traversarea Argeșului pe aici” a declarat președintele Consiliului Județean Giurgiu, liberalul Dumitru Beianu.

Distribuie articolul