Emil Boc, primarul Clujului, investiție de peste 1,7 mil. euro în infrastructură școlară

Badila Antonia

Primarul Emil Boc a verificat stadiul lucrărilor la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”, iar construcția va fi gata până la finalul anului conform contractului. Stadiul lucrărilor a ajuns la 85%.

Sursa: Facebook, Emil Boc

,,Continuă lucrările de modernizare și reabilitare la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” din cartierul Mănăștur, proiect care cuprinde și construirea unui nou corp de clădire pentru extinderea capacității școlii cu 15 săli / 448 elevi.

Pe lângă sălile de clasă, noul corp de clădire include și o bibliotecă dotată cu sală de lectură, o sală multifuncțională, spații de birouri pentru cadre didactice, grupuri sanitare și spații de depozitare.

De asemenea, a fost instalat un ascensor pentru a crește accesibilitatea persoanelor cu dizabilități și un grup sanitar dedicat, astfel încât acestea să aibă parte de un proces educațional incluziv și de calitate.

La această școală se realizează și lucrări de reabilitare termică prin anvelopare, sistemul termoizolant fiind unul modern și eficient din punct de vedere energetic.” a declart primarul.

Distribuie articolul