Eugen Pîrvulescu: Președintele PNL Teleorman s-a întalnit cu premierul Nicolae Ciucă pentru a discuta investițiile din județ

Eugen Pîrvulescu, Președintele PNL Teleorman, a avut o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal legate de investițiile care sunt derulate în județ.

,,Am discutat despre investițiile aflate în derulare în județul nostru prin programele naționale și despre proiectele care vor fi demarate în perioada următoare.

Unul dintre subiectele pe care le-am dezbatut în mod special a fost realizarea rețelei de gaze naturale în mediul rural, un proiect foarte important pentru Teleorman, pe care eu, personal, îl susțin cu tot ce îmi stă în putere, pentru că reprezintă baza dezvoltării în zonele rurale.

Cu această ocazie, premierul Nicolae Ciucă m-a asigurat că investițiile demarate în județ vor avea toată susținerea domniei sale și, nu în ultimul rând, și-a exprimat aprecierea pentru filiala PNL Teleorman și pentru modul în care echipa noastră liberală acționează, atât în plan politic, cât și administrativ.

Cu această ocazie, l-am invitat pe domnul premier Nicolae Ciucă în județul nostru, pentru a-i prezenta realitatea necenzurată în zonele care necesită dezvoltare, cu prioritate.

Domnia sa a acceptat invitația și m-a asigurat că în perioada următoare se va deplasa în Teleorman.

Îi mulțumesc pe această cale pentru susținere și pentru modul în care, în calitate de premier și președinte al Partidului Național Liberal, sprijină organizațiile liberale din teritoriu”, declară președintele PNL Teleorman pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment