Eugen Pîrvulescu, senator PNL: „Tânărul primar de la Drăgănești de Vede se alătura echipei PNL Teleorman”

Eduard Turcu

Eugen Pîrvulescu, senator și președintele PNL Teleorman, a anunțat că primarul Marius Stanciu din Drăgănești de Vede s-a alăturat echipei liberale.

Eugen Pîrvulescu: „Tânărul primar de la Drăgănești de Vede se alătura echipei PNL Teleorman. Marius Stanciu, tânărul primar al comunei Drăgănești de Vede, face parte începând de azi din echipa liberală”.

Acesta a mai spus că „Marius a colaborat cu echipa liberala din Teleorman încă de la câștigarea mandatului din anul 2020, atunci când a reușit, prin determinare, ambiție și hotărâre sa schimbe în bine viața cetățenilor. Marius Stanciu a reușit atunci să-l învingă pe fostul primar care a <<gestionat>> localitatea Drăgănești de Vede timp de 28 de ani. În mod cert, la alegerile din 2024, Marius va fi candidatul nostru la funcția de primar”.

„Îi spun <<Bine ai venit în echipa liberală!>> și îl asigur că, având sprijinul nostru și, așa cum s-a demonstrat până acum, al Guvernului Nicolae Ciucă, vom putea să facem ceea ce am promis, vom putea să ducem la bun sfârșit proiecte de dezvoltare a comunităților locale din județ, atât de necesare și atât de așteptate de teleormăneni”, a mai transmis liberalul.

„Am putut vedea cu toții că foarte multe proiecte de investiții au fost aprobate pentru județul Teleorman, fie că vorbim de Programul <<Anghel Saligny>> sau de PNRR, pentru multe dintre ele au fost deja semnate contractele, iar acum urmează demararea lucrărilor. Tot ce avem de făcut este să muncim în continuare pentru a schimba fața județului” a declarat președintele PNL Teleorman senatorul Eugen Pirvulescu.

De asemenea „obiectivul PNL pentru 2024 este câștigarea tuturor rundelor de alegeri iar PNL Teleorman și-a propus să câștige Consiliul Județean Teleorman”.

sursă: Eugen Pîrvulescu, Facebook

Distribuie articolul