Eurodeputatul Gheorghe Falcă: Îmi doresc ca viitoarea clasă politică să fie profesionistă, eficientă și asumată și să răspundă nevoilor cetățenilor

Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL, a participat la Predeal la cursuri de formare, pe care acesta le prezidează, pentru aleșii locali care sunt la primul mandat. Acestea sunt inițiate împreună cu Asociația Municipiilor și Asociația Comunelor din România.

„Împreună cu Asociația Municipiilor (AMR) și Asociația Comunelor din România (ACOR) am lucrat în calitate de co-autor la Manualul Alesului Local, primul manual de acest fel din România, în cadrul Proiectului: “Îmbunătățirea accesului și a calității serviciilor pentru cetățeni – o administrație publică transparentă și responsabilă”.

Mă bucur să fiu alături de cei mai noi aleși locali, primari, vice-primari și consilieri locali din municipii și să le transmit din experiența mea de primar la 4 mandate”, transmite Gheorghe Falcă.

„Îmi doresc ca viitoarea clasă politică să fie profesionistă, eficientă și asumată și să răspundă nevoilor cetățenilor și a comunităților pe care le manageriază.

Le voi prezenta şi analiza cadrul normativ al legislației din România, le voi descrie conceptele cheie cu privire la administrația publică locală cu exemple și recomandări din experiența mea personală și vom analiza studii de caz din alte state membre ale Uniunii Europene”, adaugă eurodeputatul liberal.

Sursa: Gheorghe Falcă

Leave a Comment