Europarlamentarul Dan Motreanu: Voi lucra la redactarea unui program prin care să oferim soluții clare și pe termen lung la problemele care îi preocupă pe cetățenii UE

Paul

Eurodeputatul Dan Motreanu, alături de vicepreședintele Grupului PPE din Parlamentul European, Siegfried Mureșan, au participat la prima întâlnire a Grupului operativ al Grupului PPE din Parlamentul European privind stabilirea priorităților pentru alegerile din 2024.

„Voi lucra la redactarea unui program prin care să oferim soluții clare și pe termen lung la problemele care îi preocupă pe cetățenii UE. Echipa din care voi face parte, împreună cu reprezentanții celorlalte delegații, va prezenta soluții concrete referitoare la teme precum: asigurarea securității și a capacitații de apărare a UE, combaterea inflației, reducerea inegalităților sociale, depopularea zonelor rurale, accesul echitabil la tratamente medicale și educație.

De asemenea, vom avea în vedere atingerea independenței energetice sau sporirea competitivității economiei UE în raport cu principalii actori externi”, a declarat Dan Motreanu.

„Soluțiile pe care le vom identifica vor veni în continuarea demersurilor întreprinse deja de PPE pentru abordarea temelor care provoacă îngrijorare printre cetățenii UE.

Dorim să demonstrăm, încă o dată, că Partidul Popular European este partidul care asigură stabilitate și dezvoltare în Uniunea Europeană”, adaugă Motreanu.

Sursa: Dan Motreanu, Facebook

Distribuie articolul