Europarlamentarul Siegfried Mureșan: Locuitorii din mediul rural merită să beneficieze de același nivel de trai ca locuitorii din mediul urban

Eduard Turcu

Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, a declarat, în cadrul evenimentului organizat de Grupul PPE cu fermierii din Italia, că locuitorii din mediul rural merită să beneficieze de același nivel de trai ca locuitorii din mediul urban.

„Locuitorii din mediul rural merită să beneficieze de același nivel de trai ca locuitorii din mediul urban. De aceea, obiectivul nostru, al Grupului PPE din Parlamentul European, este de a crește investițiile în satele din Europa, inclusiv din România, astfel încât oamenii din mediul rural să se bucure de un nivel de trai mai mare și să nu mai dorească să se mute în mediul urban.

Ca vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European responsabil pentru politicile agricole, am transmis acest lucruri astăzi, la Roma, la evenimentul organizat de Grupul PPE cu fermierii din Italia. Mediul rural nu înseamnă doar agricultură. Satele europene stau la baza tradițiilor și obiceiurilor noastre europene.

De aceea, vrem să vedem că satele europene sunt prospere, nu depopulate. Pentru asta, susținem creșterea investițiilor în modernizarea școlilor, în acces mai facil la servicii medicale, în digitalizarea satelor și încurajarea, de asemenea, a investițiilor private în mediul rural”, a transmis Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

sursă: Siegfried Mureșan, Facebook

Distribuie articolul