Europarlamentarul Siegfried Mureșan: Votăm, săptămâna aceasta, în plenul Parlamentului European, acordul final privind revizuirea Bugetului Multianual al Uniunii Europene și noul Instrument de Sprijin pentru Ucraina

Eduard Turcu

Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, a anunțat că, săptămâna aceasta, în plenul Parlamentului European, va fi votat acordul final privind revizuirea Bugetului Multianual al Uniunii Europene și noul Instrument de Sprijin pentru Ucraina.

„Marți, voi lua cuvântul în plenul Parlamentului European la dezbaterea despre revizuirea Bugetului UE pe termen lung. Voi susține, în discurs, aprobarea revizuirii, de care avem nevoie pentru a finanța adecvat noile priorități europene, precum apărarea, protejarea frontierelor, gestionarea mai bună a provocărilor de migrație, sprijinirea tinerilor fermieri, sprijinirea industriei și sprijinirea Ucrainei.

Tot marți, votăm în plen sprijinul de 50 de miliarde de euro pentru Ucraina și înființarea Platformei Tehnologiilor Strategice pentru Europa („STEP”), instrument prin intermediul căruia UE investește în dezvoltarea tehnologiilor de importanță strategică la noi acasă, în Europa”, a declarat Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

sursă: Siegfried Mureșan, Facebook

Distribuie articolul