Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL educația privind eficiența energetică este un obiectiv susținut de edilii și politicienii liberali

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL: educația privind eficiența energetică este un obiectiv susținut de edilii și politicienii liberali

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL, împreună cu deputatul Oana Marciana Özmen și cu ceilalți membri ai Comisiei pentru Industrii și Servicii, au găzduit o întâlnire cu copiii și cadrele didactice din comuna Budești, Vâlcea și din Sectorul 6.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre eficiența energetică, resursele regenerabile și sustenabilitatea.

Deputatul liberal Florin-Alexandru Alexe a transmis: ”În cadrul proiectului nZEBI, ne propunem să promovăm eficiența energetică în rândul noilor generații și să încurajăm construirea școlilor verzi. Îi felicit pe edilii Pop Simion, primarul comunei Budești și Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, pentru încurajarea educației privind eficiența energetică!”.

De asemenea, Călin Bota, deputat și Anca Hendea, secretar de stat în cadrul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalitățiii de Șanse, au evidențiat susținerea de care se bucură proiectele care privesc eficiența energetică în rândul echipei liberale din Maramureș.

”Cheia construirii unei societăți puternice este buna colaboare cu elevii. Prin încurajarea noilor generații să se implice în proiecte verzi, punem bazele unui viitor durabil.”, a precizat Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL.

Sursă: Facebook Florin-Alexandru Alexe

Leave a Comment