Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților

Florin-Alexandru Alexe: PNL se concentrează pe sănătate, pensii, siguranța cetățenilor și digitalizare

Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților are o activitate intensă, punând pe agenda legislativă cele mai importante teme pentru români.

Sesiunea parlamentară toamnă-iarnă 2022 a fost o sesiune fructuoasă din punct de vedere legislativ pentru deputații liberali. Am adoptat cu succes 23 de inițiative legislative liberale, dintre care 19 sunt deja legi în vigoare, iar 4 sunt în procedură de promulgare.

În ultima sesiune parlamentară, deputații PNL și-au concentrat eforturile pentru adoptarea inițiativelor legislative în domeniile sănătății, pensiilor, siguranței cetățenilor și digitalizării.

De asemenea, reglementările propuse de PNL au clarificat aspecte de procedură civilă, importante pentru buna funcționare a justiției, au clarificat modul de exploatare a resurselor solului și subsolului, au stabilit o modalitate extensivă de reglementare pentru reintroducerea în economie a produselor electrocasnice ieșite din uz și au definit cadrul de participare al României la acțiuni culturale la nivel național și internațional.

Sursă: Facebook Florin-Alexandru Alexe

Leave a Comment