Florin-Alexandru Alexe: PNL se concentrează pe sănătate, pensii, siguranța cetățenilor și digitalizare

Ciprian S.
Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților
Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților

Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților are o activitate intensă, punând pe agenda legislativă cele mai importante teme pentru români.

Sesiunea parlamentară toamnă-iarnă 2022 a fost o sesiune fructuoasă din punct de vedere legislativ pentru deputații liberali. Am adoptat cu succes 23 de inițiative legislative liberale, dintre care 19 sunt deja legi în vigoare, iar 4 sunt în procedură de promulgare.

În ultima sesiune parlamentară, deputații PNL și-au concentrat eforturile pentru adoptarea inițiativelor legislative în domeniile sănătății, pensiilor, siguranței cetățenilor și digitalizării.

De asemenea, reglementările propuse de PNL au clarificat aspecte de procedură civilă, importante pentru buna funcționare a justiției, au clarificat modul de exploatare a resurselor solului și subsolului, au stabilit o modalitate extensivă de reglementare pentru reintroducerea în economie a produselor electrocasnice ieșite din uz și au definit cadrul de participare al României la acțiuni culturale la nivel național și internațional.

Sursă: Facebook Florin-Alexandru Alexe

Distribuie articolul