Florin Oancea, primarul Municipiului Deva a onorat invitația Camerei de Comerț și Industrie de a participa la “Topul firmelor hunedorene”

Constantinescu Denisa

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva a fost prezent la evenimentul “Topul firmelor hunedorene”, onorând invitația Camerei de Comerț și Industrie din județul Hunedoara.

“Am onorat în această seară, cu mare plăcere, invitația Camerei de Comerț și Industrie din județul nostru de a participa la “Topul firmelor hunedorene”.

Acțiunea s-a reluat după o întrerupere de trei ani, cauzată de pandemie, iar tema aleasă pentru acest an, digitalizarea, este una extrem de inspirată, în condițiile progresului din domeniul tehnologiei informatice.

Știu că toate firmele, indiferent de domeniul lor de activitate, au avut dificultăți în această perioadă, și nici 2022 nu a fost un an ușor.

Mă bucur, însă, că am avut ocazia să mă întâlnesc cu mai mulți oameni de afaceri, care mi-au spus că au trecut, cu greu, e drept, de aceste dificultăți.

Din calitatea de primar al Devei am transmis antreprenorilor un mesaj de sprijin din partea municipalității.

Avem, la Primărie, sute de colaborări cu mediul de afaceri privat, din Deva și din județ. Este un lucru bun și la fel simt și cei care colaborează cu Primăria municipiului Deva, în contextul în care, a doua zi după depunerea facturii și a situației lucrărilor, municipalitatea face plata, în aceste vremuri tulburi, în care principala problemă este cea a încasărilor.

Sunt alături de oamenii de afaceri și îi felicit pentru efortul depus.

Se știe bine că firmele private sunt motorul oricărei economii și, tocmai de aceea, le sprijinim.

Îi asigur pe antreprenori că Primăria municipiului Deva le va acorda toate facilitățile permise de lege și în 2023″ a declarat Florin Oancea, primarul Municipiului Deva, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul