Gabriel Avramescu: Președintele PNL Buzău s-a întâlnit cu primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc pentru a discuta investițiile din județ

Președintele PNL Buzău Gabriel Avramescu împreună cu primarii liberali din județ au avut o întâlnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc. Discuțiile s-au axat, în special, pe politicile europene privind dezvoltarea spațiului rural și creșterea mobilității urban-rural.

,,O bucurie pentru mine şi primarii liberali din Buzău să discutăm astăzi despre bune practici în administrație cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, cel care, cu multă muncă şi un zâmbet nelipsit, a reuşit să facă din acest oraş aflat în inima Transilvaniei, un oraş smart, atractiv pentru toate generațiile şi un centru de interes pentru atât de multe domenii.

Discuțiile s-au axat, în special, pe politicile europene privind dezvoltarea spațiului rural și creșterea mobilității urban-rural, precum și creșterea numărului de proiecte verzi, pentru a fi mai aproape de obiectivul green-digital-inovativ!

Împreună cu primarul Emil Boc am ajuns la o concluzie simplă: pentru a reuși să evoluăm, trebuie să fim puși la punct cu ABC-ul administrației: APĂ, BEC, CANALIZARE, pentru a ne redirecționa apoi toate forțele către D – DIGITALIZARE și, implicit, DEZVOLTARE. Doar împreună vom reuși!”, declară deputatul și președintele PNL Buzău Gabriel Avramescu.

Leave a Comment