Galați: Administrația Liberală din Ghindigeni a obținut o finanțare de 6,5 milioane euro pentru realizarea a 43 de km de rețea de gaze naturale

Eduard Turcu

Administrația Liberală din Ghindigeni a obținut o finanțare de 6,5 milioane euro pentru realizarea a 43 de km de rețea de gaze naturale.

„Încă un proiect pentru județul Galați primeşte finanțare. Este o mândrie pentru mine să anunț că echipa de primari ai PNL Galati începe anul cu proiecte concrete. Încă o dovadă a faptului că ne îndeplinim PROMISIUNILE şi trecem la FAPTE este: alocarea a 6,5 milioane de euro pentru 43 de km de rețea de gaze naturale de care vor beneficia 7000 de locuitori din Ghidigeni”, a spus George Stângă, deputat și Președinte PNL Galați.

Liberalul  a mai afirmat că, după ce în urmă cu doar o săptămână, primarul liberal Condrache Liviu a semnat un contract de finanțare de peste 9,5 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din comuna Drăgăneşti, astăzi primarul Eugen Tăbăcaru din Ghidigeni alături de ministrul dezvoltării Adrian Ioan Veştea au semnat un proiect mult aşteptat de comunitate.

„Fiecare familie din Ghidigeni se va incălzi, îşi va găti mâncarea cu gaze naturale aşa cum este normal şi civilizat. Proiectele echipei de primari ai PNL Galați nu se opresc aici. Curând vom anunța finanțarea a încă două proiecte mari pentru construcția de rețele de gaze”, a declarat George Stângă, deputat și Președinte PNL Galați.

sursă: George Stângă, Facebook

Distribuie articolul