George Lazăr, Președintele PNL Neamț: ne-am dorit ca şi aceşti copii să aibă parte de un Crăciun magic şi să simtă pe deplin bucuria sărbătorilor de iarnă

Eduard Turcu

George Lazăr, Președintele PNL Neamț, a anunțat că, împreună cu membri PNL și OFL, a reușit să ducă copiii care provin din familii cu situații financiare și sociale deosebite în satul lui Moș Crăciun din comuna Negrești.

George Lazăr: „E timpul poveştilor la gura sobei, a darurilor şi a micilor bucurii. Aşa arată sărbătorile pentru cei mai mulţi dintre noi, an de an, iar astăzi, am adus un pic de magie şi în viața câtorva copii care provin din familii cu situații financiare şi sociale deosebite”.

sursă: George Lazăr, Facebook

„Alături de colegii din PNL şi colegele de la OFL, am ajuns, împreună cu cei mici, în satul lui Moş Crăciun din comuna Negreşti, unde aceştia au stat de vorbă cu Moşul, cu spiriduşii şi, bineînțeles, au primit şi cadouri”, a precizat liberalul.

Acesta a mai spus că „într-un cadru de poveste, am povestit cu copiii, am desfăcut daruri şi am ascultat colinde, în căsuța lui Moş Crăciun. Ne-am dorit ca şi aceşti copii să aibă parte de un Crăciun magic şi să simtă pe deplin bucuria sărbătorilor de iarnă”.

„Au fost momente emoționante pentru cei mici, cât şi pentru noi, cei mari, care i-am însoțit în această poveste! Nimănui nu trebuie să îi lipsească zâmbetul şi căldura sufletească, acum, în prag de sărbători”, a încheiat Președintele PNL Neamț.

sursă: George Lazăr, Facebook

Distribuie articolul