George Șinghi, viceprimarul Municipiului Tulcea: la sediul Primăriei Municipiului Tulcea, a avut loc vizita reprezentanților Comisiei Europene

Badila Antonia

La sediul Primăriei Municipiului Tulcea, a avut loc vizita reprezentanților Comisiei Europene, condusă de Krzysztof KASPRZYK, șef adjunct al Unității pentru România, Direcția Generală Politică Regională și a Directorului General al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est (ADR SE), Luminița MIHAILOV. A fost prezent și coordonatorul ITI, Sorin ZAHARCU.

,,În cadrul întâlnirii a fost realizată o analiză privind stadiul proiectelor contractate în cadrul Programului Operational Regional 2014 – 2020, problemele întâmpinate pe parcursul implementării acestora, proiectele depuse pe Programul National de Redresare si Reziliență, precum si detalii legate de noul POR 2021-2027, recent lansat pe 22 noiembrie 2022.

Sursa: Facebook, George Șinghi

În contextul transformării ADR SE în Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional, reprezentanții Agenției au prezentat aspecte privind principalele priorități ale programului, obiective și acțiuni eligibile pe următorul exercițiu bugetar. Au fost discutate aspecte concrete legate posibilitățile de finanțare pentru Municipiul Tulcea având în vedere strategia de dezvoltare a municipiului nostru. Suntem în așteptarea noilor ghiduri și suntem pregătiți cu noi proiecte de eficientizare energetică a blocurilor de locuințe si a clădirilor publice, proiecte de mobilitate si mai ales, proiecte de regenerare urbană” , declară George Șinghi, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul