George Șișcu, deputat PNL: Am susținut în cadrul Comisiei de Industrii a Camerei Deputaților Legea Pescuitului și a protecției reusursei acvatice vii

Paul

Deputatul liberal, George Șișcu, a susținut, în cadrul Comisiei de Industrii a Camerei Deputaților, Legea Pescuitului și a protecției resursei acvatice vii. Aceasta a fost inițiată alături de mai mulți parlamentari liberali.

Liberalul a declarat: „Este o lege prin care, după ce va fi adoptată de Plen și va fi promulgată de Președinte, reușim să aducem sectorul pescuitului din România acolo unde îi este locul și să îi susținem în mod eficient pe pescari, dar și să reglementăm așa cum se cuvine întregul sector prin norme clare care să reducă braconajul și alte forme ilegale de exploatare a habitatelor piscicole.

Este nevoie de această Lege și pentru a impulsiona acest important domeniu economic, pescuitul și acvacultura, în condițiile în care numai în ultimii ani România a căzut două poziții la nivelul UE, până pe locul 18, în clasamentul producției.”

Sursa: George Șișcu, Facebook

Distribuie articolul