George Șișcu, deputat PNL, este noul secretar al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

Paul

Din data de 22 noiembrie, deputatul liberal, Geroge Șișcu este noul Secretar al Comisiei care se ocupă de comunitățile de români din afara țării. Această comiei este una permanentă a Camerei Deputaților. În același timp, liberalul a activat încă din 2016 în Comisia pentru transporturi și infrastructură.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta adaugă: „Îmi asum această responsabilitate cu încredere și știu că, împreună cu ceilalți colegi, și alături de Președintele Comisiei, colegul meu liberal Gigel Știrbu, vom reuși să venim cu un cadru legislativ esențial pentru asigurarea unei legături strânse a românilor din Diaspora cu țara.”

Liberalul și-a încheiat postarea subliniind faptul că: „Avem o datorie față de toate comunitățile de români din străinătate și putem spune, în sens extins, că oriunde trăiește în lumea aceasta largă fie și un singur român, acolo avem un colț de Românie, iar din naționalitate și din cetățenie derivă drepturi pe care Constituția noastră le protejează și pentru respectarea cărora trebuie să facem totul.”

Sursa: George Șișcu, Facebook

Distribuie articolul