Gheorghe Grigore, primarul orașului Găiești: ,,Investiție de 1 milion de euro în județul Dâmbovița”

Badila Antonia

Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” intră în reabilitare. Tinerii talentați și artiștii găeșteni vor avea un spațiu modern în care să-și desfășoare activitatea. O investiție de 1 milion de euro, prin care clădirea va fi reabilitată, modernizată și spațiul va fi extins.

„Am finalizat lucrările la Centrul Cultural <Gheorghe Zamfir> și îl vom inaugurat pe 2 decembrie. Am semnat prin Compania Națională de Investiții un proiect în valoare de 1 milion de euro privind reabilitarea, modernizarea și extinderea Casei de Cultură <Dumitru Stanciu>, lucrări care vor demara săptămâna viitoare”, a declarat primarul PNL Grigore Gheorghe.

Sursa: mediafluxdb.ro

,,Casa de Cultură are 302 de locuri și de cele mai multe ori este neîncăpătoare pentru spectatorii găeșteni care vin la spectacolele organizate.

În fiecare an Casa de Cultură organizează cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Oraș Găești, Zilele Orașului Găești, Festivalul <Gheorghe Zamfir>,  FESTIVALUL CONCURS INTERNAȚIONAL DE DANS < CUNUNA SANZIENELOR>, evenimente cu specific istoric, literar, cu ocazia sărbătorilor religioase, Ziua Femeii, Ziua Copilului și sărbătorile de iarnă”, declară PNL Dâmbovița.

Distribuie articolul