Giurgiu: Digitalizarea instituțiilor din comunele Răsuceni, Ghimpați și Izvoarele

Vicepreședintele Autorității pentru Digitalizarea României Andrei Niculae și Secretarul de Stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării Eduard Militelu au intrat în dialog cu primarii comunelor Răsuceni, Ghimpați și Izvoarele din județul Giurgiu pentru implementarea digitalizării în instituții.

,,Caravana digitalizării continuă! La Răsuceni, Ghimpați și Izvoarele în județul Giurgiu, alături de colegul meu Eduard Mititelu, Secretar de Stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Am vorbit azi cu primarii celor trei comune despre ce înseamnă digitalizarea, despre cum ne simplifică viața, despre cum ne oferă mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat.

Probleme sunt multe și, din păcate, unele sunt aparent mai importante. Dar digitalizarea trebuie să meargă în paralel cu restul investițiilor din zona rurală.

De la plata taxelor de oriunde din lume prin intermediul Ghiseul.ro și până la modernizarea bibliotecilor și transformarea lor în huburi digitale (proiect derulat de MCID), oportunitățile pe care le aduce digitalizarea sunt de neratat.

Trebuie să ne asigurăm că informația ajunge la toată lumea. Pentru că transformarea României nu se face doar din birou, ci aproape de oameni.”, declară Andrei Niculae pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment