Giurgiu: Peste 14 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor în comuna Gogoșari

Badila Antonia

Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, anunță că a fost semnat contractul prin PNI Anghel Saligny pentru modernizarea drumurilor în comuna Gogoșari de către primarul liberal Dănuț Daia.

,,Am fost prezent la sediul Ministerului Dezvoltării, unde primarul din comuna Gogoșari, Dănuț Daia, a semnat, împreună cu ministrul Adrian Ioan Veștea, contractul pentru modernizarea drumurilor din această localitate.

Valoarea proiectului este de 14,2 milioane de lei, finanțarea urmând să fie asigurată prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>. La semnarea acestui contract a fost prezent și deputatul PNL de Giurgiu, Andrei Alexandru.

Programul Național de Investiții <Anghel Saligny> a fost inițiat și este susținut de Partidul Național Liberal. Prin acest program, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei pentru alimentare cu apă, sisteme de canalizare și drumuri. Alte 200 de milioane de lei sunt destinate extinderii rețelei de gaze naturale.”, declară președintele PNL Giurgiu, europarlaemntarul Dan Motreanu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul