Giurgiu: Proiectul Consiliului Județean Giurgiu privind construcția secțiilor de Oncologie, Neurologie și Îngrijiri Paliative a intrat în linie dreaptă

Investiția, în valoare de 40 de milioane de euro, a primit ieri aprobarea Guvernului României pentru a fi realizată cu finanțare din Programul Național de Redresare și Reziliență, alături de alte 26 de unități medicale și spitale publice care vor fi construite, renonate sau dotate.

,,Este vorba despre investiții care vizează asigurarea de noi servicii medicale, îmbunătățirea calității serviciilor existente, precum și investiții în echipamente medicale pentru infrastructura sanitară nou construită sau renovată și pentru care România are la dispoziție de peste 2,1 mld. de euro prin PNRR.

Sursa: CJ Giurgiu

Cele 27 de obiective de investiții selectate au fost stabilite în urma evaluării în două etape pe care Ministerul Sănătății a făcut-o pornind de la cele 49 de investiții din lista predefinită de investiții cuprinsă în anexa Deciziei de punere în aplicare a Consiliului prin care a fost aprobată evaluarea Planului de Redresare și Reziliență al României.”, precizează Guvernul României.

Leave a Comment