Guvern: 500 milioane de euro pentru digitalizarea mediului de afaceri

Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a anunțat că este deschis un apel de 350 de milioane de euro pentru digitalizarea IMM-urilor și că urmează să fie pregătit un alt apel de 150 de milioane de euro, pentru cei care se gândesc la tehnologii digitale avansate.

Marcel Boloș: „În acest moment, avem deschis un apel de 350 de milioane de euro pentru digitalizarea IMM-urilor, alocare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Este o șansă bună pentru mii de antreprenori din țară să acceseze granturi de până la 100.000 de euro cu care să își ducă afacerea la următorul nivel. Termenul este până la 30 iunie, așa că nu e timpul pierdut pentru cei care nu și-au pregătit proiectul”.

„De asemenea, pregătim un alt apel de 150 de milioane de euro, pentru cei care se gândesc la tehnologii digitale avansate. Pentru acesta, alocarea vizează domenii de activitate prioritare la nivel național: industrie alimentară, industrie prelucrătoare, construcții și industrie auto, transport și distribuție, servicii adresate populației, turism. Atenție, aici se pot solicita până la 3 milioane de euro”, a transmis ministrul.

sursă: Marcel Boloș, Facebook

Leave a Comment