Guvern: Instrucțiunea 60 privind Măsura 2, Granturi pentru capital de lucru, a fost abrogată

Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că a fost abrogată Instrucțiunea 60 privind completarea și depunerea rapoartelor finale de către beneficiarii Măsurii 2 – Granturi pentru capital de lucru, urmând ca doar 26 de companii să trebuiască să depună rapoartele ca parte dintr-un eșantion.

Marcel Boloș: „Am promis că venim cu o soluție după solicitările beneficiarilor legate de Instrucțiunea 60 privind completarea și depunerea rapoartelor finale de către beneficiarii Măsurii 2 – Granturi pentru capital de lucru. Ei bine, am decis abrogarea ei”.

„În schimb, am adoptat o nouă Instrucțiune prin care doar 26 de companii trebuie să depună rapoartele, parte dintr-un eșantion pe care îl găsiți în anexă. De asemenea, termenul de depunere nu mai este doar de 10 zile, ci va fi prelungit până la 28.02.2023”, a spus liberalul.

„Precizez că beneficiarii vor trebui să depună rapoartele finale dacă li se va solicita, prin modulul comunicare de către Ministerul Antreprenoriatului și Turismului/Agențiile pentru întreprinderi mici și mijlocii, atragere de investiții și promovare a expertului, pe măsură ce vor fi efectuate alte verificări eșantionate privind reconcilierea conturilor”, a transmis Marcel Boloș.

sursă: Marcel Boloș, Facebook.

Leave a Comment