Hubert Thuma CJ Ilfov - Viziunea Dezvoltării Inteligente a Județului Ilfov

Hubert Thuma: CJ Ilfov continuă proiectul „Viziunea Dezvoltării Inteligente a Județului Ilfov”

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, anunță continuarea proiectului „Viziunea Dezvoltării Inteligente a Județului Ilfov”.

”Am semnat astăzi primele protocoale de cooperare cu mai multe UAT-uri din județul Ilfov pentru schimbul de date și informații digitale în GIS. Acesta este primul pas important în realizarea unui flux eficient de date prin care ne dorim să dezvoltăm un mod de lucru digital, sincronizat, în timp real. Punem la dispoziție datele necesare și oferim sprijin metodologic și tehnic în cadrul procesului de elaborare a Planurilor Urbanistice Generale ale UAT-urilor, precum și o modalitate de identificare, monitorizare și organizare a proiectelor.”, a precizat liberalul Hubert Thuma.

De asemenea, liberalul a declarat: ”Prin interconectarea activităților economice a două sau a mai multor UAT-uri vecine, pot fi lansate proiecte care să asigure un flux integrat și să susțină evoluția zonei. Prin acest demers, facem un pas important în procesul de digitalizare și dezvoltare smart a administrației locale a județului Ilfov și suntem recunoscători pentru implicarea echipei de specialitate de urbanism sub coordonarea arhitectului șef, Olivia Ciobanu Oprescu. Suntem convinși că acest proiect va duce la îmbunătățirea calității vieții și la creșterea economică a regiunii.”.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Ilfov

Leave a Comment