Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: “Sterilizări gratuite, zi și noapte, pentru o comunitate mai bună”

Media PNL

Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov, a anunțat că în zilele de 28 și 29 noiembrie, împreună cu echipa medicală a doctorului Aurelian Ștefan, organizează un maraton manifest. Mai exact, va steriliza câini de rasă comună, de pe data de 28 noiembrie, de la ora 14:00, până a doua zi, tot la 14:00 la clinica veterinară Center of Hope din comuna Găneasa, sat Piteasca.

“Ne adresăm de această dată numai proprietarilor de câini de rasă comună. Evident, totul este gratuit. Programările se fac la numărul 0751.235.009. Puteți veni din tot județul Ilfov, nu numai din localitatea Găneasa.

Prin acest maraton manifest ne dorim ca fiecare dintre noi să conștientizeze că numai prin sterilizare putem rezolva problema animalelor de pe străzi. În paralel, continuă maratonul lunar de sterilizări gratuite, atât pentru câini, cât și pentru pisici. Mulțumesc enorm echipei Center of Hope! Am pus bazele unei colaborări trainice, menită să aducă schimbarea!”, a declarat pe pagina de facebook Hubert Thuma, președinte CJ Ilfov.

Distribuie articolul