Hubert Thuma Sănătatea este o prioritate pentru Consiliul Județean Ilfov

Hubert Thuma: Sănătatea este o prioritate pentru Consiliul Județean Ilfov

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma a participat la Conferința Națională „Ghidul campaniilor și programelor de sănătate 2023 – ajutor real pentru pacienții din Ilfov”, acolo unde am vorbit despre proiectele pe care le-am demarat de când mă aflu la conducerea CJ Ilfov.

”Investițiile în sănătate nu trebuie să se oprească. În total, în ultimii doi ani, am atras finanțări de aproximativ 600 de milioane de lei.”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

Două dintre cele mai importante proiecte pentru sănătate din Ilfov:

  • Construim un nou spital în Buftea, prin PNRR, care va avea peste 300 de paturi. Va avea secții noi, aparatură ultramodernă. Valoarea proiectului este de aproape 491 de milioane de lei, fără TVA.
  • Decontăm pensionarilor suma de 3.000 de lei pentru refacerea danturii.

Liberalul Hubert Thuma a precizat și faptul că: ”Avem în derulare zeci de proiecte pe sănătate. Programe de prevenire și conștientizare, dar și proiecte de investiții. La evenimentul de astăzi au mai luat parte: Andrei Mihai, administrator public Consiliul Județean Ilfov; Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății; Adela Cojan, președinte CNAS; Nicoleta Pauliuc, senator PNL Ilfov; Radu Gănescu, președinte C.O.P.A.C; Florentina Rudeanu, manager Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Buftea.”.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Leave a Comment