Hunedoara: investiție de 2,4 mil. lei pentru modernizarea sălii de sport din Petroșani

Constantinescu Denisa

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petroșani, a anunțat modernizarea sălii de sport de la Școala Gimnazială ”I.G. Duca”, proiectul este implementat de Primăria Municipiului Petroșani cu sprijinul Guvernului României, care a asigurat finanțarea prin Compania Națională de Investiții.

“Elevii care învață la Școala Gimnazială ”I.G. Duca” – sediul nou beneficiază începând de astăzi de o modernă sală de sport, cu toate dotările necesare, un proiect implementat de Primăria Municipiului Petroșani cu sprijinul Guvernului României, care a asigurat finanțarea prin Compania Națională de Investiții.

Este a cincea sală de sport pe care am construit-o, în calitate de primar al municipiului Petroșani, în localitatea noastră și, cu siguranță, vor mai urma și alte proiecte similare.

Este foarte important ca noi, autoritățile publice locale, alături de autoritățile centrale să reușim să creăm structura școlară adecvată unui proces educațional de calitate, iar copiii să se poată dezvolta armonios, făcând cât mai multă mișcare. Eforturile noastre se îndreaptă spre acest domeniu al asigurării tuturor condițiilor, atât în timpul orelor de curs, cât și în afara școlii.

Valoarea acestui proiect, finalizat astăzi, este de 2.459.000 de lei, iar noi, administrația publică locală, am asigurat toate utilitățile necesare.

Le mulțumesc că au fost astăzi alături de noi, de copiii și de cadrele didactice de la Școala Gimnazială ”I.G. Duca” senatorului Lucica Dina Muntean, deputatului Vetuța Stănescu și prefectului județului Hunedoara – Călin Petru Marian” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul