Hunedoara: Mai multe blocuri de locuințe din Deva și Petroșani vor fi modernizate

Constantinescu Denisa

Mai multe blocuri de locuințe din Deva și Petroșani intră în programul de creștere a eficienței energetice și asigurarea siguranței seismice și la incendiu finanțat prin PNRR.

Guvernul condus de Premierul Nicolae Ionel Ciucă – președintele PNL a aprobat astăzi cererile de finanțare depuse de autoritățile publice locale din Deva și Petroșani pe Componenta C5 – Runda 2 – Valul renovării.

“Astfel, municipiul Deva primește finanțare pentru proiectul ce vizează creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe 12 de pe str. Împăratul Traian.

Municipiul Petroșani primește finanțare pentru proiectul ”Renovare energetică moderată a 4 clădiri rezidențiale din municipiul Petroșani – Lotul I”

Totodată, Guvernul a semnat contractul de finanțare prin componenta C5 – Runda 1 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență pentru proiectul <<Eficientizarea energetica a clădirii aflate in proprietatea publica a municipiului Hunedoara, B-dul Corvin, nr.14>>” a declarat Vetuța Stănescu, deputat și președinte al PNL Hunedoara.

Distribuie articolul