Hunedoara: Municipiul Deva a câștigat încă două finanțări pe fonduri europene în valoare de 1,36 milioane euro

Constantinescu Denisa

Guvernul României condus de către premierul liberal, Nicolae Ionel Ciucă, prin Ministerul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, va finanța 174 de noi investiții, în 94 de localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

“Pe lista contractelor semnate de Ministerul Dezvoltării, Municipiul Deva se regăsește cu două noi obiective cuprinse în Componenta C5 – Runda 2 – Valul renovării:

1. Renovarea energetică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 – Aleea Scărișoara, nr. 3 din municipiul Deva – valoarea finanțării este de 3.017.813,97 lei cu TVA

2. Renovarea energetică a Grădiniței cu Program Normal nr. 3 – Aleea Teilor din Municipiul Deva – valoarea finanțării este de 3.695.703,25 lei cu TVA

Aceste proiecte se alătură celorlalte investiții în unitățile de învățământ din municipiul Deva, realizate cu fonduri europene nerambursabile.

Condițiile în care învață copiii noștri sunt prioritare pentru administrația publică locală” a declarat primarul liberal Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul