Hunedoara: ridicarea statuii Reginei Maria în centrul istoric al Devei

Constantinescu Denisa

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva, s-a întâlnit cu Majestatea Sa Custodele Coroanei și de ASR Principele Radu la Castelul Regal Săvârșin. Discuția s-a bazat pe dezvoltarea proiectelor Municipiului Deva în domeniile educației, culturii și turismului.

“Am avut deosebita onoare de a fi primiți astăzi la Castelul Regal Săvârșin de Majestatea Sa Custodele Coroanei și de ASR Principele Radu. A luat parte la întâlnire și domnul Traian Berbeceanu, administratorul public al municipiului Deva.

Am discutat cu Majestatea Sa despre proiectele municipiului Deva în domeniile educației, culturii și turismului.

I-am prezentat Custodelui Coroanei proiectul de ridicare a statuii Reginei Maria în centrul istoric al Devei și i-am invitat pe conducătorii Casei Regale a României să ne facă onoarea de a participa la momentul inaugurării statuii Reginei Maria.

Majestatea Sa Custodele Coroanei și de ASR Principele Radu au acceptat invitația noastră, urmând ca toate detaliile privind calendarul evenimentului și vizita la Deva să fie stabilite împreună cu Casa Regală a României.

Va fi un moment istoric pentru Deva și mă bucur foarte mult că am reușit să vedem materializându-se acest proiect de suflet pentru orașul nostru” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul