Ialomița: A fost semnat contractul de lucrări pentru construirea unei Săli de Sport Polivalente în Municipiul Slobozia

Badila Antonia

Astăzi, la Compania Națională de Investiții, a fost semnat contractul de lucrări pentru construirea unei Săli de Sport Polivalente în Municipiul Slobozia. Sala, care va avea o capacitate de peste 2200 de locuri și o infrastructură modernă, este prima de acest fel din întreg județul Ialomița.

,,Valoarea proiectului este de peste 65 de milioane de lei și finanțarea va fi asigurată prin Compania Națională de Investiții. Durata contractului este de 40 de luni.

La semnarea contractului au participat ministrul Afacerilor Interne și secretarul general al PNL, Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, Cseke Atilla, primarul PNL al Municipiului Slobozia, Dragoș Soare și directorul CNI, Manuela Pătrășcoiu”, transmite PNL Ialomița într-un comunicat de presă.

Sursa: PNL Ialomița

,,Succesul administrațiilor locale liberale se datorează unor politici clare, de dreapta, care promovează proiecte mature de dezvoltare a comunităților. Guvernul Nicolae Ciucă susține administrațiile care au inițiativă prin programe de finanțare a obiectivelor de interes local. Aceste inițiative sunt fundamentul dezvoltării României. Cu fiecare proiect de dezvoltare semnat, avem încă o dovadă că liberalii mizează pe investiții, care sunt motorul dezvoltării sănătoase și asigură creșterea calității vieții cetățenilor. Felicitări domnului primar Dragoș Soare pentru implicare și succes pe mai departe în dezvoltarea de parteneriate solide în beneficiul oamenilor!”, a declarat ministrul Afacerilor Interne și secretarul general al PNL, Lucian Bode.

Distribuie articolul