Ialomița: Acțiune de igienizare a spațiilor verzi din jurul blocurilor în municipiul Slobozia

Badila Antonia

Dragos Soare, primarul municipiului Slobozia a început acțiunea de igienizare a spațiilor verzi din jurul blocurilor.

,,Vine primăvara şi continuăm activitatea de igienizare a spațiilor verzi din jurul blocurilor. Eu cred că pentru fiecare dintre noi este important ca spațiul în care trăim să fie unul plăcut, de aceea am şi demarat aceste ample lucrări în jurul blocurilor încă de anul trecut. Obținem astfel un spațiu verde întreținut şi prin fiecare loc prin care am lucrat am reuşit să dăm o mai bună funcționalitate zonei.

Echipe ale DADP lucrează zilele acestea pe Bulevardul Unirii pentru a amenaja terenul pentru instalarea sistemului de irigații şi pentru realizarea trotuarelor şi a căilor de acces către spațiile comerciale. Sunt mulți ani de când nu au mai fost aduse îmbunătățiri acestor mici spații şi este o bucurie când văd că putem regenera spațiul verde din oraş astfel încât să fie întreținut corespunzător şi plăcut.

Se mai lucrează pentru amenajarea terenului şi plantarea de gazon în zona <Paradis>, unde cred eu că am reuşit să schimbăm aspectul zonei prin eliminarea gardului viu şi unde vom planta la finalul proiectului alt tip de plante şi arbori.

O a treia echipă a DADP aproape a finalizat de amenajat parcarea din zona Ştefan cel Mare, unde au fost ridicate de către proprietari garajele şi am reuşit astfel să creem 17 noi locuri de parcare, o alta sistematizare a zonei şi o zonă verde cu gazon.

Îmi cer scuze pentru inconvenintul creat locuitorilor şi vă asigur că ne străduim să fim cât mai operativi!”, transmite primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare.

Distribuie articolul