Ialomița: Peste 5 milioane de lei pentru construirea unei noi grădinițe în cartierul Bora

Badila Antonia

Dragoș Soare, primarul Municipiului Slobozia, anunță că în martie se demarează lucrările pentru prima creşă construită după 1990 în Slobozia, ce are termen de finalizare 12 luni. Proiectul, în valoare de 5,7 mil lei, va deservi 60 de copii şi este prima grădiniță din cartierul Bora.

,,Noua grădinița care se construieşte în curtea şcolii din cartierul Bora prinde contur. Atât etajul, cât şi acoperişul sunt construite, iar acum se lucrează la interioare şi la fațade.

Proiectul, în valoare de 5,7 mil lei, va deservi 60 de copii şi este prima grădiniță din cartierul Bora.

Am primit multe solicitări, în special din partea mamelor, da a le sprijini pentru a putea să se angajeze prin crearea de facilități (creşe, grădinițe cu program prelungit, clase de step by step pentru învățământul primar, programe after school) unde să poată să îşi înscrie copiii şi să îi ştie îngrijiți şi în siguranță.

Am reuşit să înființăm mai multe clase de creşă în clădirea din cartierul Pepinieră, deblocând un subiect lăsat ani de zile în suspensie.

Grădinița din cartierul Bora va da posibilitatea familiilor din cartier să îşi ştie copiii în siguranță, într-o locație nouă şi dotată potrivit nevoilor micuților şi cadrelor didactice.”, declară primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul