Ialomița: Primarul liberal Dragoș Soare s-a întalnit cu Ministrul Digitalizării Sebastian Burduja în Municipiul Slobozia

Primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare, s-a întalnit cu Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja pentru a vizita combinatul chimic, Liceul de Arte ,,Ionel Perlea” și sediul Poliției Locale, unul dintre cele mai performante şi digitalizate sedii de poliție locală din România.

,,Am primit vizita domnului Sebastian Burduja, Ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, care a răspuns pozitiv invitației mele.

Vizita la Combinatul Chimic Slobozia al Nitramonia BC a reprezentat obiectivul principal al programului, unde am purtat discuții aplicate cu conducerea companiei pentru a identifica nevoile lor şi pentru a găsi soluțiile pentru repornirea combinatului.

Pentru comunitatea noastră, combinatul chimic este unul dintre cei mai importanți agenți economici şi un mare angajator şi fac tot ce ține de mine pentru a îi sprijini. 500 de locuri de muncă pentru Slobozia înseamnă o creştere economică considerabilă, iar acesta este obiectivul meu şi motivul pentru care l-am invitat pe domnul ministru Sebastian Burduja să mă sprijine în a identifica soluții pentru repornirea combinatului.

A doua vizită în agenda zilei a fost la Liceul de Arte <Ionel Perlea>, unde am fost deosebit de mândru de copiii noştri şi de performanțele lor. Prioritatea mandatului meu a fost de la început educația, motiv pentru care am acordat fără rezerve sprijinul, suportul financiar şi logistic, tuturor unităților de învățământ din Slobozia, ceea ce din fericire, dupa 2 ani, se vede în performanțele şi condițiile din şcolile noastre.

În finalul programului de astăzi am mers împreună cu domnul ministru la sediul Poliției Locale, unul dintre cele mai performante şi digitalizate sedii de poliție locală din România.”, declară primarul Municipiului Slobozia pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment