Iași: 9 milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii în satele Coarnele Caprei și Arama

Mihai Țibucanu, primarul comunei Coarnele Caprei, a anunțat că a semnat un contract în valoarea de 9 milioane pentru dezvoltarea infrastructurii în satele Coarnele Caprei și Arama.

Mihai Țibucanu: „Nouă milioane de lei pentru comuna Coarnele Caprei. Am semnat la București contractele de finanțare care ne vor ajuta să dezvoltăm infrastructura în satele Coarnele Caprei și Arama. Vom avea drumuri mai bune, vom schimba mult în bine înfățișarea satelor noastre. Coarnele Caprei trebuie să devină o comună modernă care să ofere condiții locuitorilor. Ca primar sunt conștient că investițiile, dezvoltarea armonioasă , crearea de locuri de muncă, o atenție deosebită acordată școlii, încurajarea producătorilor locali, tradițiile sunt șansa comunei noastre”.

„Este o perioadă dificilă dar comuna noastră nu trebuie să stea pe loc. Nu trebuie să pierdem timp. Trebuie să recuperăm ceea ce nu s-a făcut într-o foarte lungă perioadă în care Coarnele Caprei era doar o comună ce figura pe hartă. Și atât. Trebuie să profităm de toate oportunitățile, de toate finanțările, să depunem proiecte, să se vadă în comună schimbarea atât de dorită de noi toți”, a spus edilul.

„Îi mulțumesc pentru sprijin domnului Lucian Rusu, Secretar General Adjunct al Guvernului României. Permanent am avut în el un sprijin constant și un adevărat prieten al comunei noastre și a județului Iași”, a transmis Mihai Țibucanu, primarul comunei Coarnele Caprei.

sursă: Mihai Țibucanu, Facebook

Leave a Comment