Iași: a fost scos la licitație contractul pentru reabilitarea și modernizarea Filarmonicii Moldova

Costel Alexe, Președintele CJ Iași, a declarat că a fost scos la licitație contractul pentru reabilitarea și modernizarea Filarmonicii Moldova.

Costel Alexe: „Încă o veste bună despre reabilitarea filarmonicii, un proiect pe care nu l-am pierdut nicio clipă din vedere și pentru care am evaluat toate soluțiile posibile astfel încât să-l vedem implementat. Am scos la licitație contractual de achiziție publică de execuție lucrări pentru reabilitarea și modernizarea imobilelor în care funcționează filarmonica”.

„În parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, am propus un proiect pentru a putea accesa fonduri prin POR destinate reabilitării filarmonicii, o investiție ce ajunge la o valoare de aproximativ 16 milioane de euro, iar, în paralel, avem depusă și cererea de finanţare pentru reabilitarea clădirii prin componenta 5 Valul Renovării din PNRR”, a precizat liberalul.

„Pentru mine, personal și ca președinte al Consiliului Județean Iași, va fi una dintre cele mai mari reușite să văd clădirea filarmonicii reabilitată și să pot participa la un concert în una dintre cele mai frumoase săli din România”, a transmis Preșdintele CJ Iași.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Leave a Comment