Iași: continuă amplul program de modernizaree a infrastructurii rutiere. Primarul Mihai Chirica a anunțat o investiție de 10,8 milioane de lei

Eduard Turcu

Mihai Chirica, primarul Iașului, a anunțat că va continua amplul program de modernizare a infrastructurii rutiere.

Mihai Chirica: „Odată cu încălzirea vremii și redeschiderea șantierelor, continuăm și extindem amplul program de modernizare a infrastructurii rutiere. În perioada imediat următoare vom organiza o licitație pentru execuția lucrărilor de modernizare a opt străzi: fundac Strugurilor și str. Poienilor (din zona Galata), str. Gloriei (din zona Nicolina), str. Alba lulia, str. Bucovinei și str. Călugăreni (din zona Crucea Roșie), str. Podoleanu (din zona Moara de Vânt) și str. Teascului (din zona Bucium)”.

„Procedura de achiziție publică va avea o prevedere financiară de 9.115.619,13 lei, fără TVA (10.859.884,08 lei, cu TVA). Străzile menționate fac parte dintr-un amplu program al municipalității de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale, precum și de reparații ale străzilor și trotuarelor. În acest program sunt incluse, în diverse stadii (contracte de lucrări în derulare, cu documentație finalizată, în curs sau propuse pentru proiectare) peste 110 de străzi din toate zonele orașului. La acestea se adaugă peste 70 de străzi aflate în programul de reparații curente susținut în această primăvară de Citadin SA”, a transmis edilul.

sursă: Mihai Chirica, Facebook

Distribuie articolul