Iași: finanțare de 3 milioane euro pentru înființarea rețelelor de canalizare în comuna Balș

Eduard Turcu

Administrația liberală din comuna Balș, județul Iași, a obținut o finanțare de 3 milioane euro pentru înființarea rețelelor de canalizare.

“Sistem de canalizare în Comuna Balș! Proiectul cel mai așteptat, devine astăzi certitudine. Suntem unul din cele 118 Uat-uri din România, care reușim să atingem pragul esențial de 70 de puncte și primim aproape 3 milioane de euro pentru înființarea rețelelor de canalizare. A fost proiectul pentru care am muncit cel mai mult, pentru care am insistat cel mai mult, de care mă bucur cel mai mult!

Doresc să mulțumesc Consiliului Local al Orașului Tg.Frumos și domnului primar Ionel Vatamanu pentru sprijinul acordat prin aprobarea Contractului de Parteneriat…fără acest acord nu am fi reușit, Consiliului Local al Comunei Balș, proiectanților și consultanților cu care am făcut echipă în acest demers. Doresc de-asemenea să vă mulțumesc dumneavoastră, cetățenilor comunei pentru că nu v-ați pierdut încrederea”, a adeclarat Constantin Golduț, primarul liberal al comunei Balș.

sursă: PNL Iași, Facebook

Distribuie articolul