Iași: întâlnire între Președintele Consiliului Județean și conducerea ApaVital

Costel Alexe, Președintele CJ Iași, a anunțat că a avut o întâlnire, la sediul ApaVital, cu echipa de management a societății, primari și constructorii care au în execuție contracte de lucrări pe raza județului Iași.

Costel Alexe: „Scopul este să facilităm comunicarea între beneficiari și constructori, astfel încât, pe de o parte, să nu existe bariere care să îngreuneze execuția și să accelerăm ritmul de implementare, iar, pe de altă parte, să ne asigurăm de calitatea lucrărilor și de integrarea tuturor necesităților comunității în proiect. Ori de câte ori va fi nevoie, Consiliul Județean Iași – Iași County Council, fie prin mine, ca președinte, fie prin colegii mei, va fi liantul de legătură și un sprijin pentru primari, pentru că de colaborarea noastră depinde binele județului”.

Liberalul a mai amintit și de faptul că ApaVital are 20 de contracte semnate în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Iași în perioada 2014-2020.

„În cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Iași în perioada 2014-2020, Apavital are 20 de contracte semnate, dintre care 10 contracte de lucrări, 12 contracte în licitație și 5 contracte în pregătire licitație. Proiectul, finanțat prin POIM, are o valoare totală de 509 milioane de euro, iar implementarea acestuia va însemna: peste 1500 km de rețele de apă și canalizare, peste 141 de localități în 47 de unități administrativ teritoriale, aproape 200.000 de locuitori racordați la rețeaua de apă și peste 80.000 de locuitori racordați la rețeaua de canalizare”, a transmis Președintele Consiliului Județean Iași.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Leave a Comment