Iași: Primarul Mihai Chirica a anunțat că au fost depuse 4 oferte pentru reabilitarea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu”

Eduard

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a anunțat că au fost depuse 4 oferte pentru reabilitarea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu”.

Mihai Chirica: „Mă bucur să vă anunț că licitația pentru reabilitarea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” din Dealul Copoului a atras 4 oferte: SC Conest SA, Asocierea Grup Construcții Est – Ștef Invest, SC IASICON SA, Asocierea Katar Conneg – Madbeton”.

„Vom semnă contractul de execuție în cel mai scurt timp, după analiza tuturor ofertelor depuse, apoi vom începe lucrările de reabilitare și modernizare. Costurile sunt destul de mari, estimarea depășește 16 milioane de euro, dar avem susținerea Guvernului României și a Ministerului Dezvoltării, care alocă fonduri în acest sens”, a spus liberalul.

„În paralel, vom organiza o școală mobilă în această vară, pentru ca elevii Colegiului Pedagogic să poată să învețe în continuare, până la finalizarea lucrărilor”, a transmis edilul.

sursă: Mihai Chirica, Facebook

Distribuie articolul