Iași: Primarul Mihai Chirica a anunțat continuarea programului amplu de modernizare a terenurilor de sport ale unităților de învățământ

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a anunțat continuarea programului amplu de modernizare a terenurilor de sport ale unităților de învățământ din Municipiul Iași.

  • Primarul Mihai Chirica anunță continuarea programului de modernizare a terenurilor de sport în unitățile de învățământ din Municipiul Iași.
  • Lucrările de modernizare au început la Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” (Școala nr. 4) din Tătărași
  • În perioada 2018-2023, Primăria Iași a construit terenuri de sport moderne la 41 de unități de învățământ.
  • Programul de îmbunătățire a infrastructurii sportive din școli continuă cu modernizarea a 21 de terenuri de sport.

41 de unități de învățământ modernizate în perioada 2018 – 2023

În perioada 2018 – 2023, Primăria Municipiului Iași a investit în construirea de terenuri de sport moderne la 41 de unități de învățământ. Această inițiativă are ca scop îmbunătățirea infrastructurii sportive din școli și oferirea elevilor un mediu adecvat pentru desfășurarea activităților fizice.

Mihai Chirica: „În prezent, programul de îmbunătățire a infrastructurii sportive din unitățile școlare continuă cu modernizarea a 21 de terenuri de sport. În acest scop am semnat cu Adru Solution SRL un contract în valoare de 10.299.607,78 lei, fără TVA (12.256.533 lei, cu TVA)”.

Stadiul de implementare al acestei investiții se apropie de 90%, demonstrând progresul realizat până în prezent. În anul 2020, primăria a susținut un program similar pentru realizarea de terenuri de sport în încinta altor 17 unități de învățământ preuniversitar, iar în 2018 au fost modernizate alte trei unități.

sursă: Mihai Chirica, Facebook

Leave a Comment