Iași: Primarul Mihai Chirica anunță că lucrările la Centrul Multifuncțional de pe strada Sofia Nădejde sunt executate în proporție de 80%

Eduard Turcu

Mihai Chirica, primarul Iașului, anunță că lucrările la Centrul Multifuncțional de pe strada Sofia Nădejde sunt executate în proporție de 80%.

Mihai Chirica: „Centrul Multifuncțional este construit cu fonduri europene pe strada Sofia Nădejde (fostă Cicoarei) pe un teren de 7.700 metri pătrați, din care 15% vor fi spații verzi. În cadrul centrului vor fi organizate spaţii pentru activităţi educative și sportive dedicate dezvoltării copiilor şi tinerilor care locuiesc în cartierul Cicoarei şi în zonele învecinate”.

„Proiectul prevede construirea unei săli de spectacole cu o capacitate de 120 de locuri, a unei săli de sport cu peste 150 de locuri în tribună, de săli de IT și audiții muzicale, a unei biblioteci etc. Proiectul are o valoare totală de 16.846.646,85 lei și este finanțat prin Programul Operațional Regional –  Axa Prioritară 4”, a spus liberalul.

Edilul a mai declarat că „sala de sport are o valoare de aproximativ 7.000.000 lei și este executată în proporție de peste 80%”.

sursă: Mihai Chirica, Facebook

 

Distribuie articolul