Ilfov: finanțare PNRR de peste 14 mil. lei pentru achiziția de echipamente medicale la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie din orașul Buftea

Ciprian S.
Ilfov: finanțare PNRR de peste 14 mil. lei pentru achiziția de echipamente medicale la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie din orașul Buftea

Ștefan Rădulescu, prim-vicepreședinte PNL Ilfov și vicepreședinte Consiliul Județean Ilfov, a anunțat că a fost demarat procesul de achiziționare a echipamentelor medicale pentru Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din orașul Buftea.

Consiliul Judetean Ilfov a semnat contractul de finanțare cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar spitalul poate începe procedurile necesare. Contractele și achizițiile aparaturii medicale vor fi monitorizate de CJ Ilfov, care asigură derularea întregii activități de management de proiect, conform acordului de parteneriat.

Valoarea contractului este de 14.300.928,53 lei.

”Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea va fi dotat cu echipamente moderne, care vor ajuta personalul din ambulatoriu să realizeze un act medical la standarde înalte pentru pacienții care vor fi tratați aici. Este o investiție importantă pentru sistemul de sănătate din Ilfov, pentru ilfoveni. Aceasta se adaugă celuilalt proiect major pe care îl realizăm cu fonduri din PNRR, prin care vom contrui un spital nou la Buftea, modern, cu săli de operație și în care vor putea fi tratate mai multe tipuri de afecțiuni decât în prezent.”, a transmis liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook PNL Ilfov

Distribuie articolul