Ilfov: primarul Ghiță Adrian anunță construirea unui centru de asistență medicală și primiri urgențe la Domnești

Ilfov: primarul Ghiță Adrian anunță construirea unui centru de asistență medicală și primiri urgențe la Domnești

Ghiță Adrian, primarul liberal al comunei Domnești, anunță construirea unui centru de asistență medicală și primiri urgențe în comună.

”După ce anul trecut am reușit deschiderea centrului pentru Situații de Urgență în Domnești, anul acesta vom construi un centru medical de asistență comunitară în regim permanent, care va avea și facilitatea de primiri urgențe, deschis 24/24.”, a declarat edilul liberal al comunei Domnești.

Primarul Ghiță Adrian a precizat că în curtea dispensarului, sunt 2 clădiri: cea nouă, pe care am deschis-o în urmă cu 2 ani și o altă clădire a vechiului dispensar, depășită ca spațiu, dar și ca timp, care va fi demolată și în locul căreia, Primăria Domnești va construi o clădire nouă P+1E, care va avea:

  • 10 cabinete medicale, cu diferite specializări: medicină primară, stomatologie, logopedie, ginecologie, ecografie,
  • spații conexe: sală gimnastică, sală recuperare, sală tratament, radiologie dentară, grupuri sanitare, vestiare, cameră sterilizare, spații depozitare, spații tehnice, recepție și birouri,
  • rimiri urgențe medicale 24/24.

”Noul centru va fi realizat pe o suprafață construită de 345,70 mp și va avea o suprafață desfășurată de 670 mp. Iar veștile bune nu se opresc aici: în scurt timp, se va emite ordinul de începere a lucrărilor pentru execuția lucrărilor, care au o durată de 12 luni. Nu am fi reușit să realizăm acest proiect, fără sprijinul domnului președinte Hubert Thuma al Consiliului Județean Ilfov, căruia îi mulțumesc pentru implicare!”, a transmis primarul Ghiță Adrian.

Sursă: Facebook PNL Ilfov

Leave a Comment