Narcis Constantin - Primarul orașului Măgurele

Ilfov: Primarul Narcis Constantin prezintă stadiul lucrărilor de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Măgurele

Narcis Constantin, Primarul orașului Măgurele, prezintă stadiul lucrărilor de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Edilul liberal a transmis că până acum, noua rețea de distribuție a apei potabile, cu o lungime de 49,14 kilometri, a fost realizată în proporție de 64,17%, iar noua rețea de canalizare – care include 43,28 de kilometri – a fost realizată în proporție de 59,76%.

”În plus, pe cele mai multe dintre străzile incluse în proiect, lucrările sunt aproape finalizate, gradul de execuție depășind 90%, motiv pentru care s-a trecut la refacerea carosabilului. Urmează modernizarea și asfaltarea. Și pentru că, așa cum bine știți, reabilitarea străzilor din orașul nostru reprezintă o prioritate, prin programul guvernamental “Anghel Saligny”, am obținut deja o primă tranșă din finanțarea necesară: 16 milioane de lei.”, a declarat liberalul Narcis Constantin.

Sursă: Facebook Narcis Constantin

Leave a Comment